Het is mij een genoegen mij aan u voor te stellen. Ik ben op 2 juli 1937 geboren in Goes.  Na vele omzwervingen ben ik 12 jaar geleden met mijn echtgenote in Wemeldinge komen wonen.

Ofschoon mij op de lagere school al werd geadviseerd om naar de kunstacademie te gaan, was dit toen niet mogelijk. De liefde voor tekenen was dus al van kinds af aan aanwezig.

Ongeveer 18 jaar geleden heb ik diverse cursussen gevolgd, zowel tekenen als aquarelleren. Aquarelleren is mijn passie geworden. Je te uiten op een creatieve manier is een verrijking van mijn leven geworden. Het klopt dat je door een creatieve uiting anders en bewuster naar alles gaat kijken. Als je de beelden die je dan ziet kunt vastleggen, zoals bij mij met aquarelverf, dan is dat een rijk gevoel.

In mijn schuur achter het huis, heb ik mijn atelier ondergebracht. In deze mooie, lichte ruimte kan ik uren zitten aquarelleren.

Ofschoon het ook anders kan, gaat mijn voorkeur uit naar een lichte transparante kleurstelling. Mijn werk kan omschreven worden als figuratief en is derhalve herkenbaar. Zowel landschappen, zee en strand, bloemen, dieren en stillevens zijn mijn favoriete onderwerpen.